2016年10月31日星期一

Τηλέφωνο τηλέφωνο-μπάνιο δωμάτιο/ξενοδοχείο ζεστό πώληση Tymin


www.tyminphone.com

   Το ξενοδοχείο τηλέφωνο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το τηλέφωνο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείο, επειδή είναι εύκολο στη χρήση, επαγγελματικό ξενοδοχείο προσαρμοσμένη, και χωρίς να γίνεται αναφορά της χαρακτηριστικά του κάθε πληροφορία που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν πιο απλές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά επίσης έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν γρήγορα και εύκολα να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες του ξενοδοχείου και catering, αναψυχή, συνεδριακές εγκαταστάσεις, αλλά και βελτίωση της εικόνας της πίστης hotel και το εμπορικό σήμα. Ως αποτέλεσμα, μια αυξανόμενη Αριθμός ξενοδοχεία και ομάδες διαχείρισης έχουν αγκαλιάσει την ανάγκη του ξενοδοχείου υψηλής ποιότητας ξενοδοχείο ειδικά τηλέφωνα.


Βασικά χαρακτηριστικά επεξεργασία
Ξενοδοχείο τηλέφωνο γενικά έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
1, μεγάλες επιτροπές - να ενισχύσει την εικόνα του ξενοδοχείου: ένα μεγάλο πάνελ μπορεί να εκτυπωθεί Ξενοδοχείο λογότυπο, τηλεφώνου οδηγός χρήσης, PTT λογότυπο.
2, ένα μπουτόν - εύκολο στη χρήση: κανένα εγχειρίδιο, ένα κουμπί πλήκτρο ταχείας κλήσης (μπορεί να χρησιμοποιηθεί να αποθηκεύσετε τον αριθμό service του ξενοδοχείου).
3, μήνυμα φωτός - φως γραμμή εντολών το μήνυμα: ένα μήνυμα σας ζητηθεί οι επισκέπτες να να ακούσετε.
4, θύρα δεδομένων - χρησιμοποιείται για να συνδέσετε τις επεκτάσεις τηλεφώνου, μηχανήματα φαξ και ούτω καθεξής.
5, ισχυρό και ανθεκτικό: ανθεκτική σχεδίαση, η χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών, ανθεκτικά στη φθορά σταγόνα κέλυφος.
6, κομψό, κομψή, όμορφη και γενναιόδωρη.

   Tymin Industries Limited ιδρύθηκε το 2003, είναι μια κορυφαία προϊόντα τηλεπικοινωνιών κατασκευαστής και OEM/ODM κατασκευαστή ηλεκτρονικών προϊόντων στην Κίνα. Μας κύριο τα προϊόντα είναι Ενσύρματα τηλέφωνα, τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης SOS, καλέστε blocker, κλειδί finder, ασύρματο σταθερό τηλέφωνο και GPS tracker. Πραγματοποίηση ανακοίνωσης απλούστερη, πιο ασφαλείς και πιο υγιεινό είναι η αποστολή μας! Οι παρακάτω εικόνες είναι μέρος των προϊόντων της εταιρείας μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα μας, παρακαλώ απλά Νιώστε ελεύθεροι να Επικοινωνήστε μαζί μας.


没有评论:

发表评论