2016年10月24日星期一

Πού είναι το ποδήλατό μου; Πώς Bluetooth το πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών και GPS tracker βοήθησε να βρω ένα ποδήλατο χαθεί.




www.tyminphone.com

Στην Αμερική, 1,5 εκατομμύρια ποδήλατα κλέβονται κάθε χρόνο, που ανέρχονται σε περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια σε άρπαξε επάνω ακτίνες, Γραναζια, γρανάζια και αλυσίδες. Ποδήλατο κλοπή είναι μεγάλη επιχείρηση και συγκλονιστικά, έχει υπάρξει μικρή πρόοδος στο δρόμο ποδήλατο tracker τεχνολογία.

Για τους περισσότερους από εμάς, έχοντας ένα ποδήλατο κλοπής είναι μια επώδυνη και συναισθηματική εμπειρία, αλλά για ποδήλατο David Weiner, ποδήλατο οικοδόμος και ιδρυτής της Προτεραιότητα ποδήλατα, αυτό θα σήμαινε κάτι ακόμα βαθύτερα, «Έχοντας κάτι που λαμβάνονται από εσάς που έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να οικοδομήσουμε είναι ακριβώς τόσο απογοητευτικό.»

Όταν ένας του επιζητούμενων πρωτοτύπων κατασχέθηκαν από ένα δρόμο, πόλη της Νέας Υόρκης, Weiner ορκίστηκε, ποτέ ξανά.

Ένα πρώιμο υποστηρικτής στο το πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών και GPS tracker, Weiner είχε προσηλυτισμό τη δύναμη του μικροσκοπικά tracker μέσω Bluetooth για την εύρεση όλα τα μικρά πράγματα που μπορεί να πάει λείπει όπως ένας πολυάσχολος επιχειρηματίας. Αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα tracker ποδήλατο;

Ενώ στρέψει στο πρωτότυπο του επόμενου κατόχων διαρκούς εισιτήριου Weiner αποφάσισε να κρύψει ένα κεραμίδι στο πλαίσιο? ένα μικρό, προληπτικό μέτρο να καλέσω σε μια στιγμή απελπισίας.

Όταν τη σκοτεινή εκείνη ημέρα ήρθε και το νέο ποδήλατο κλάπηκε, Weiner αποφάσισε να αξιοποιούν τη συλλογική δύναμη του μεγαλύτερου κόμματός αναζήτησης του κόσμου για να δω αν υπήρχε κάποιο τρόπο αυτός θα μπορούσε να επανενωθεί με άτι του αλουμινίου. Έβαλε τα πλακάκια του ποδηλάτου ως χαμένα, και περίμενε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο, έλαβε μια ειδοποίηση ότι είχε ενημερωθεί το ποδήλατό της τοποθεσίας. Τα ίχνη του χάνονται ποδήλατο δεν ήταν πλέον ένα μυστήριο.

Όταν Weiner επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποίησεδ τΑυτός GPS Ιχνηλάτης app για να πλοηγηθείτε το ποδήλατό του τοποθεσία--με μια γωνία αλεστικό μηχάνημα στη ρυμούλκηση--και αναγεννημένο τι ήταν δικαιωματικά του.

John F. Kennedy παρατήρησε κάποτε, «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απλή απόλαυση της μια βόλτα με το ποδήλατο.» Ενώ εκτιμούμε το συναίσθημα, είμαστε αρκετά σίγουροι Kennedy δοκιμάσει ποτέ τη χαρά να επανενωθεί με ένα κλεμμένο ποδήλατο χρησιμοποιώντας το GPS tracker ως ποδήλατο tracker.



Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα μας, Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论