2016年10月24日星期一

Βοήθεια ηλικιωμένων με άνοια να ζουν ανεξάρτητα για περισσότερο


www.tyminphone.com

Μέλη της οικογένειας ενεργούν συχνά ως άτυπο φροντιστές σε παλαιότερες σχέσεις με άνοια οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν στα σπίτια τους. Όπως η υγεία μειώνεται, οικογένειας καλούνται συχνά να καλύψει τις ανάγκες ενός ανθρώπου μεγαλύτερης ηλικίας. Αν αυτό είναι μια δυνατότητα τότε μέλη της οικογένειας κάνει τακτικούς ελέγχους, μαγείρεμα γεύματα και βοηθώντας γύρω από το σπίτι μπορεί να επιτρέψει μεγαλύτερης ηλικίας άτομα να ζουν ανεξάρτητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, στα σπίτια τους.

Παρόλο που η ρύθμιση αυτή είναι άτυπη, είναι σημαντικό ότι εκτός από πρακτικούς λόγους, η κατάλληλη εκτίμηση επικινδυνότητας πραγματοποιείται προς αποφυγή ατυχημάτων. Διαβούλευση ένα GP είναι το πρώτο βήμα, αλλά επιπλέον Carewatch TM-S003 (SOS έκτακτης ανάγκης τηλέφωνο http://www.tyminphone.com/products/Call-ID-Function-Big-Button-Speaker-Amplified-SOS-Emergency-Telephone-for-elderly-use-TM-S003.HTML

έχει ένα εξαιρετικό οδηγό για να εκτιμήσει το περιβάλλον του σπιτιού για τους κινδύνους όπως φωτισμός, χαλιά πατωμάτων και κουζίνα κινδύνους.


Tymin βιομηχανίες ΛαϊνάTED, ιδρύθηκε το 2003, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων τηλεπικοινωνιών και την OEM/ODM κατασκευαστή ηλεκτρονικών προϊόντων στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα μας είναι Ενσύρματα τηλέφωνα SOS έκτακτης ανάγκης τηλέφωνο, καλέστε blocker, βασικός ανιχνευτής, σταθερό ασύρματο phonε και GPS tracker.

Κάνοντας επικοινωνίας, απλούστερη, ασφαλέστερα και υγιεινότερα είναι η αποστολή μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το GPS tracker, Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论