2016年10月24日星期一

Πού μπορείτε να αγοράσετε το μεγάλο κουμπί σχοινόδετο τηλέφωνο;



Χρειαζόμαστε μεγάλο κουμπί τηλεφώνου, και απαιτούμε τηλέφωνα με ρυθμιζόμενο τόνο. ClearSounds Photo50 είναι μεγάλο κουμπί τηλέφωνο ακριβώς για κάθε μέτρηση μόλις πάνω από 1" εκτεταμένες.
Το λευκό αριθμούς σχετικά με το μαύρο φόντο κάνει τηλεφωνική κλήση εύκολο, ακόμη και αν μπορεί να έχετε κάποια οπτική αναπηρία. Εκτός από το συνηθισμένο 0-9 ψηφία, μια Λίρα κλειδί και κάποιο είδος της αστέρι, αυτό το τηλέφωνο έχει τρία κουμπιά μεγάλη φωτογραφία στο πάνω μέρος της μονάδας. Τα κουμπιά φωτογραφία είναι ακόμα μεγαλύτερα από τα κανονικά κουμπιά που θα να προγραμματιστούν με 3 πιο συχνά ονομάζεται τους αριθμούς σας, μαζί με μια φωτογραφία του προσώπου θα καλείτε, αν σκοπεύετε.
Για τους περισσότερους από εμάς η επιλογή σας να αγοράσετε ένα τηλέφωνο είναι εύκολη. Θα εξετάσουμε το σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά, την τιμή του τα οποία δεν δίνει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Εντούτοις, για μερικούς ανθρώπους η επιλογή σας δεν είναι απλή και με τις κανονικές εκτιμήσεις άλλα γεγονότα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, να διαβεβαιώσω το τηλέφωνο είναι ιδανικό.


Tymin Industries Limited, ιδρύθηκε το 2003, είναι μια ηγετική κατασκευαστή προϊόντων τηλεπικοινωνίας και OEM/ODM κατασκευαστή ηλεκτρονικών προϊόντων στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα μας είναι όλα τα είδη του προγράμματος εύρεσης κλειδιών Bluetooth.

Κάνοντας επικοινωνίας, απλούστερη, ασφαλέστερα και υγιεινότερα είναι η αποστολή μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα μας, Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论