2016年10月31日星期一

Δωμάτιο ακούσματος στις ηλεκτρικές έκθεση του Παρισιού το 1881


www.tyminphone.com

   Το εισαγωγή του τηλέφωνο το mid-1870 περιλαμβάνονται umerous διαδηλώσεις της χρήσης του για τη διαβίβαση των μουσικές συναυλίες σε διάφορες αποστάσεις. Σε ένα ιδιαίτερα προηγμένο παράδειγμα, Κλεμάν Ader παρασκευασμένα αίθουσα ακρόασης κατά το Ηλεκτρικές έκθεση Παρισιού 1881, όπου Οι συμμετέχοντες θα μπορούσε να ακούσει για παραστάσεις, στερεοφωνικό, από το Παρίσι Grand Opera. Η ιδέα επίσης εμφανίστηκε σε Edward Του Bellamy επιρροή 1888 ουτοπική μυθιστόρημα, Κοιτάζοντας προς τα πίσω: 2000-1887, οποία προέβλεπε ήχου ψυχαγωγία αποστέλλονται μέσω τηλεφωνικών γραμμών σε ιδιωτικές κατοικίες.

   Το Αρχική διάσπαρτα διαδηλώσεις ακολουθήθηκαν από την ανάπτυξη πιο οργανωμένες υπηρεσίες μετάδοσης ειδήσεων και της ψυχαγωγίας, που είχαν συλλογικά ονομάζεται «τηλεφωνική εφημερίδες». (Ο όρος «απόλαυση τηλέφωνο«ήταν επίσης μερικές φορές χρησιμοποιείται αναφορικά με το πιο ψυχαγωγία-προσανατολισμένη επιχειρήσεις.) Ωστόσο, τις τεχνικές δυνατότητες των το χρόνος — σωλήνα κενού ενίσχυση δεν θα γίνει πρακτική μέχρι τη δεκαετία του 1920 — σήμαινε ότι εκεί ήταν περιορισμένα μέσα για ενισχύοντας και μετεγκατάστασης σήματα τηλεφώνου σε πολλαπλές τοποθεσίες σε μεγάλες αποστάσεις, έτσι τομείς υπηρεσιών ήταν γενικά περιορίζεται σε ένα ενιαίο δικαιοδοσία, και στις περισσότερες περιπτώσεις ακροατές που απαιτείται για να χρησιμοποιήσετε ακουστικά για να ακούσετε το προγράμματα.
   Κατά τη διάρκεια αυτή την εποχή τηλέφωνα ήταν συχνά δαπανηρή, κοντά-πολυτελή αντικείμενα, έτσι ώστε οι συνδρομητές έτειναν να είναι μεταξύ του ευκατάστατου. Χρηματοδότηση για τα συστήματα ήταν συνήθως γίνεται από επιβολή τελών, συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων συνδρομών για οικιακούς χρήστες και, στη τοποθεσίες όπως λόμπι ξενοδοχείου, μέσω της χρήσης κερματοδέκτη δέκτες, οποία παρέχονται σύντομες περιόδους της ακρόασης για μια ρύθμιση πληρωμής. Ορισμένα συστήματα επίσης αποδεκτή πληρωμένη διαφήμιση.
   Ενώ μερικά από τα συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της Electrophone, χτισμένη τις δικές τους γραμμές μονής διαδρομής μεταφοράς, άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρόφωνα, χρησιμοποιείται η υπάρχουσα εμπορική τηλεφωνικές γραμμές, που επέτρεψε στους συνδρομητές να μιλήσω φορείς προκειμένου να επιλέξετε προγράμματα. Προγραμματισμός συχνά προέρχεται από την του συστήματος δική στούντιο, παρά το γεγονός ότι εξωτερικές πηγές χρησιμοποιήθηκαν επίσης, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών θέατρα και υπηρεσίες εκκλησία, όπου μεταφέρονται ειδικές τηλεφωνικές γραμμές του μεταδόσεις προς διανομή εξοπλισμού. Σε δύο περιπτώσεις, το Electrophone και το Herald τηλέφωνο, τα συστήματα ήταν αργότερα συγχωνευμένος με ραδιόφωνο σταθμό πράξεις, να γίνει ρελέ για το ραδιόφωνο προγράμματα.
   Tymin Industries Limited ιδρύθηκε το 2003, είναι μια ηγετική τηλεπικοινωνιακά προϊόντα κατασκευαστής και OEM/ODM κατασκευαστή ηλεκτρονικών προϊόντων στην Κίνα. Μας κύριο τα προϊόντα είναι Ενσύρματα τηλέφωνα, τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης SOS, καλέστε blocker, κλειδί finder, ασύρματο σταθερό τηλέφωνο και GPS tracker. Πραγματοποίηση ανακοίνωσης απλούστερη, πιο ασφαλείς και πιο υγιεινό είναι η αποστολή μας! Οι παρακάτω εικόνες είναι μέρος των προϊόντων της εταιρείας μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα μας, παρακαλώ απλά Νιώστε ελεύθεροι να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论