2016年10月25日星期二

Verbonden aan ouderen blijven hield degenen of mensen met dementie


www.tyminphone.com
Wanneer geliefden ouder of ontwikkelen van dementie, gaan gezinnen meer en meer zorgen over hun welzijn. Een veroudering ouder woont in de buurt of over lange afstanden, is het belangrijk om contact met gemakkelijk, zelfs wanneer het niet mogelijk is om te bezoeken in persoon regelmatig. Maar hoewel moderne technologie leven makkelijker voor jongeren maken kan, het scala van opties op mobiele telefoons kunnen in de war brengend aan ouderen.
Verbonden aan ouderen blijven kan hen veilig te laten blijven thuis voor meer, dus het is van wezenlijk belang dat zij kunnen gebruiken van telefoons en mobiele telefoons zonder onnodige stress of problemen helpen.
At Tymin Wij begrijpen de behoeften van ouderen en we werken voortdurend nieuwe manieren om te gebruik telefoontechnologie om te helpen mensen blijf in contact met oudere geliefden en laten hun onafhankelijkheid te behouden.
We zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van producten, van mobiele telefoons aan grote-knop landlijnen, die zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar te beschermen van gebruikers. Wij strippen telefoons terug naar hun essentiële functies, dus ze gebruiksvriendelijk en niet overweldigend zijn.
Alle soorten van telefoon, zoals bIG knop telefoon en beller-ID telefoonfabrikanten uit china de fabriek, Zie onderstaande links...

Maken van communicatie, eenvoudiger, veiliger en gezonder is onze missie.

Voor meer details voor GPS tracker, Neem dan gerust Neem contact op met ons.

没有评论:

发表评论