2016年10月25日星期二

Tips voor het kiezen van een grote knop telefoon voor senioren


1. eenvoud van grote knop telefoon-terwijl er genoeg ouderen die zijn gizmo-liefhebber en zijn meestal comfortabel met de functie rijke telefoons, voor de meeste senioren eenvoud en gemak zijn van bedienen van de telefoon is belangrijk. De telefoon moet hebben basisfunctionaliteit niet meer niet minder.
2. extra luide beltoon volume van grote knop telefoon-leeftijd gerelateerde mild gehoorverlies is vaak voor bij mensen over hun 50s. Voor slechthorenden een gebruikelijke standaard beltoon volume bieden niet de concentraties van de versterking nodig. In dergelijke gevallen wordt een telefoon die een extra luide Bel heeft, echt verstelbare ringer aanbevolen.
3. grote knoppen - visuele handicap is meestal onderdeel van steeds meer volwassen. Hoewel het gebruik van brillen en wegwerp lenzen visie verbeteren misschien, wordt een grote knop telefoon aangemoedigd. Dit type van cellphone is ook nuttig voor individuen die hebben beperkt of beperkte mobiliteit in hun handen of vingers.
4. inductie nek lus compatibiliteit waarbij grote knop telefoon-dit zijn een soort headsets voor hoortoestel gebruikers. Als de persoon eigenlijk een gehoorapparaat op een regelmatige basis dragen is, kan een inductie nek lus compatibel telefoon moet worden beschouwd.
Telefoons voor ouderen zijn aangeboden als vaste en draadloze. Wanneer u uw zoektocht zorg ervoor dat doet heeft het apparaat dat u krijgt functies die toevallig worden speciaal gemaakt voor senioren.
Mijn bejaarde moeder bevat een mobiele telefoon. Het heeft komen in zeer handig meerdere malen, met name in noodsituaties. Help die als ze leeftijden wordt aangevochten gebruik bij gebreke van gezichtsvermogen en gehoor, ze vindt dat moeilijker en moeilijker te maken gebruik van de mobiele telefoon. Haar probleem is grotendeels te wijten aan de knopjes en slecht geluid, maar ook het menu, dat is hard op haar naam om te navigeren. Ik verwacht dat senioren zijn niet de enigen die geërgerd door standaard mobiele telefoon patroon; Ik zou het niet erg een easy-to-use mobiele telefoon voor mezelf.
Stel je mijn vreugde als ik grote knop telefoon en betere amplificatie ontdekt. Sommige met de grote knop telefoon beschikken over een ingebouwde noodknop SOS voor senioren.

Voor meer details voor GPS tracker, Neem dan gerust Neem contact op met ons.

没有评论:

发表评论