2016年10月31日星期一

Tymin hete verkoop hotel telefoon-gast kamer/badkamer telefoon


www.tyminphone.com

   Hotel telefoon is speciaal ontworpen voor het hotel kwalitatief hoogwaardige telefoon, omdat het is makkelijk te gebruiken, professionele hotel op maat, en zonder verwijzing naar de kenmerken van alle informatie waarmee klanten om eenvoudiger te maken telefoon roept, maar ook zodat gasten kunnen snel en gemakkelijk begrijpen en gebruiken de diensten van het hotel en de horeca, recreatie, conferentiefaciliteiten, maar ook het imago van het hotel en merk trouw. Als gevolg, een verhoging van de aantal hotels en beheer groepen hebben omarmd de behoefte van het hotel kwalitatief hoogwaardige hotel-specifieke telefoons.


Sleutel beschikt over bewerken
Hotel telefoon over het algemeen heeft de volgende kenmerken:
1, grote panelen - het hotel imago: een groot paneel kan worden afgedrukt Hotel-logo, telefoon Gebruikersgids, PTT-logo.
2, een drukknop - makkelijk te gebruiken: geen handleiding, een sleutel-speed dial knop (kan worden gebruikt voor het opslaan van de hotel servicenummer).
3, message licht - bericht prompt licht: een bericht gevraagd of u de gasten Luister naar.
4, datapoort - gebruikt voor het aansluiten van de toestelnummers, faxapparaten, enzovoort.
5, sterk en duurzaam: duurzaam ontwerp, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, slijtvaste daling van de shell.
6, stijlvol, elegant, mooi en royaal.

   Tymin Industries Limited is opgericht in 2003, is een toonaangevende telecommunicatie-producten fabrikant en OEM/ODM elektronische producten fabrikant in China. Onze voornaamste producten zijn vaste telefoons, SOS noodtelefoon, Bel blocker, key finder vaste draadloze telefoon en GPS tracker. Maken van communicatie, eenvoudiger, veiliger en gezonder is onze missie! De volgende afbeeldingen is onderdeel van de producten van ons bedrijf. Voor meer informatie voor onze producten, neem dan gewoon gerust Neem contact op met ons.

没有评论:

发表评论