2016年10月25日星期二

το οποίο είχε ενσωματωθεί με ειδικά σχεδιασμένα συσκευές εντοπισμού.



Περίπου 30.000 αφρικανικούς ελέφαντες πεθαίνουν κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα της λαθροθηρίας, και πολλοί από τους χαυλιόδοντες ελεφαντόδοντο τους περάτωση εκατοντάδες ή και χιλιάδες μίλια μακριά. Ερευνητής δημοσιογράφος Bryan Κρίστι ήθελε να παρακολουθείτε τη διαδρομή των ποσέ χαυλιόδοντες, έτσι ανέθεσε την ταρίχευση για τη δημιουργία δύο πλαστά χαυλιόδοντες ελεφαντόδοντοτο οποίο είχε ενσωματωθεί με ειδικά σχεδιασμένα συσκευές εντοπισμού.

"Αυτές οι χαυλιόδοντες ... λειτουργούν πραγματικά σαν επιπλέον ερευνητές, όπως και τα μέλη της ομάδας μας, και σχεδόν σαν Robocop," Christy λέει Fresh Air, Terry Gross.

Για την παρακολούθηση της πορείας των πλαστών χαυλιόδοντες πάνω από το Google Earth

Εμείς πάμε για να τους στείλει σε ένα μέρος του κόσμου όπου είναι πολύ επικίνδυνο για μας να πάμε. Και εμείς τους εισάγεται αρχικά σε μια πορεία ξέραμε ότι είναι το μονοπάτι που ελεφαντόδοντο παίρνει έξω από το Εθνικό Πάρκο Garamba στο δρόμο του Βορρά στο Σουδάν. ... Παρακολουθήσαμε να πάει από χώρα σε χώρα βόρεια. Ήταν εξαιρετικά συναρπαστικό για να παρακολουθήσουν αυτή την ιδέα, αυτή τη δημιουργική ιδέα, θα μπορούσαμε να το κάνουμε, πορεία βόρεια, αποφεύγοντας όλους τους δρόμους καθώς κινήθηκε βόρεια προς το Σουδάν.


Tymin Industries Limited, ιδρύθηκε το 2003, είναι μια ηγετική κατασκευαστή προϊόντων τηλεπικοινωνίας και OEM/ODM κατασκευαστή ηλεκτρονικών προϊόντων στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα μας είναι Ενσύρματα τηλέφωνα SOS έκτακτης ανάγκης τηλέφωνο, καλέστε blocker, βασικός ανιχνευτής, σταθερής ασύρματης τηλεφωνίας και GPS tracker. 

Κάνοντας επικοινωνίας, απλούστερη, ασφαλέστερα και υγιεινότερα είναι η αποστολή μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το GPS tracker, Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论