2016年10月24日星期一

Het helpen van ouderen met dementie onafhankelijk voor om langer te leven

Het helpen van ouderen met dementie onafhankelijk voor om langer te leven

www.tyminphone.com

Familieleden fungeren vaak als informele zorgverleners aan oudere betrekkingen met dementie die nog steeds blijven in hun eigen huizen. Als gezondheid zijn dalingen, familie vaak opgeroepen om te voldoen aan de behoeften van een oudere persoon. Als dit een mogelijkheid is dan kunnen familieleden maken van regelmatige controles, maaltijden koken en helpen rond het huis ouderen zelfstandig wonen voor een langere periode van tijd, in hun eigen huizen.

Hoewel deze regeling informeel is, is het essentieel dat naast praktische overwegingen, een deugdelijke risicobeoordeling wordt uitgevoerd om te voorkomen dat ongevallen. Raadpleging van een Huisarts is de eerste stap, maar daarnaast Carewatch TM-S003 (SOS noodsituatie telefoon http://www.tyminphone.com/products/Call-ID-Function-big-button-speaker-Amplified-SOS-Emergency-Telephone-for-elderly-use-TM-S003.html

heeft een uitstekende gids om te helpen beoordelen van het huismilieu voor risico's, zoals slechte verlichting, Vloermatten en keuken gevaren.


Tymin industrieën LimiTed, opgericht in 2003, is een toonaangevende fabrikant van de producten van de telecommunicatie en de OEM/ODM elektronische producten fabrikant in China. Onze belangrijkste producten zijn vaste telefonie met SOS noodtelefoon, oproep blocker, key finder, vaste draadloze phone en GPS tracker.

Maken van communicatie, eenvoudiger, veiliger en gezonder is onze missie.

Voor meer details voor GPS tracker, Neem dan gerust Neem contact op met ons.

没有评论:

发表评论