2016年10月25日星期二

Συμβουλές για την επιλογή ένα μεγάλο κουμπί τηλέφωνο για ηλικιωμένους



www.tyminphone.com

1. η απλότητα του μεγάλο κουμπί τηλέφωνο-ενώ υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι που είναι gizmo-ενθουσιώδης και τείνουν να είναι άνετα με χαρακτηριστικό πλούσια τηλέφωνα, για πιο ηλικιωμένους απλότητα και την ευκολία της λειτουργίας του τηλεφώνου είναι σημαντικό. Το τηλέφωνο πρέπει να έχουν βασικές λειτουργίες ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

2. extra δυνατά δαχτυλίδι όγκου μεγάλο κουμπί τηλέφωνο-ηλικία που σχετίζονται με απώλεια ακοής ήπιες είναι κοινή στους ανθρώπους πάνω από τους 50 ετών. Για οποιαδήποτε ακοής ενός τόμου συνηθισμένο πρότυπο δαχτυλίδι δεν παρέχουν τις συγκεντρώσεις ενίσχυση που απαιτούνται. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα τηλέφωνο το οποίο έχει μια πολύ δυνατά κλοιός, πραγματικά ρυθμιζόμενο κλοιός συνιστάται.

3. μεγάλα κουμπιά - όρασης είναι συνήθως μέρος να πάρει πιο ώριμη. Ενώ η χρήση γυαλιών ηλίου και φακούς μπορεί να βελτιώσει την όραση, ενθαρρύνεται σημαντικά κουμπί τηλέφωνο. Αυτός ο τύπος κινητό τηλέφωνο είναι επίσης χρήσιμο για τα άτομα που έχουν περιορισμένη ή περιορισμένη κινητικότητα εντός τους τα χέρια ή τα δάκτυλα.

4. επαγωγή λαιμό βρόχο συμβατότητας που αφορούν μεγάλο κουμπί τηλεφώνου-αυτά τα είναι ένας τύπος ακουστικά για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας. Αν το άτομο στην πραγματικότητα φοράει ένα βοήθημα ακοής σε τακτική βάση, θα πρέπει να θεωρείται μια επαγωγή λαιμό βρόχο συμβατό τηλέφωνο.

Τηλέφωνα για ηλικιωμένους είναι η προσφέρονται ως ενσύρματα και ασύρματα. Όταν κάνουμε σας αναζήτηση βεβαιωθείτε ότι η συσκευή που παίρνετε έχει χαρακτηριστικά που συμβαίνει να γίνει ειδικά για τους ηλικιωμένους.
Η ηλικιωμένη μητέρα μου περιέχει ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό έχει έρθει πολύ σε πρακτικό αρκετές φορές, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Βοήθεια που καθώς αυτή γερνά και αμφισβητείται χρησιμοποιώντας ελλείψει όραση και ακοή, αυτή είναι η εξεύρεση ότι όλο και πιο δύσκολο να κάνει χρήση του κινητού τηλεφώνου. Η δυσκολία της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό τα μικρά κουμπιά και κακό ήχο, αλλά και το μενού, το οποίο είναι δύσκολο εξ ονόματός της για να περιηγηθείτε. Περιμένω ηλικιωμένοι δεν είναι οι μόνοι άνθρωποι που είναι ενοχλημένος από μοτίβο τυποποιημένο τηλέφωνο κυττάρων; Ένα εύκολο στη χρήση κινητό τηλέφωνο δεν θα με πείραζε για τον εαυτό μου.

Φανταστείτε τη χαρά μου, όπως έχω ανακαλύψει το μεγάλο κουμπί τηλέφωνο και την καλύτερη ενίσχυση. Κάποια από αυτά με το μεγάλο κουμπί τηλεφώνου για τους ηλικιωμένους να διαθέτουν ένα ενσωματωμένο κουμπί έκτακτης ανάγκης SOS.



Για περισσότερες λεπτομέρειες για το GPS tracker, Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论