2016年10月28日星期五

Αεροδρόμια και το κεραμίδι: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.


www.tyminphone.com

Είτε κάνετε αποστολές όλη την οικογένεια για μεγάλη καλοκαιρινές διακοπές, ή είστε ακριβώς άλμα σε ένα γρήγορο επαγγελματικό ταξίδι, η απώλεια αποσκευών σας μπορεί να βάλει πραγματικά την αμορτισέρ για το ταξίδι σας.

Να σας βοηθήσει να επιστρατευθεί για τα ταξίδια σας το καλοκαίρι, πήραμε μια ματιά στο αεροδρόμιο χαμένα και ανακτημένα δεδομένα και ανακάλυψε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Ανάλογα με τη χρήση πλακίδιο, ο μέσος άνθρωπος χάνει ή οποιονδήποτε αποσκευές τους πέντε φορές το χρόνο. Δεν μπορεί να συμβεί κάθε ταξίδι, αλλά είναι σίγουρα αρκετά συχνή για να δικαιολογούν βάζοντας ένα κεραμίδι στην τσάντα σας για κάποια ειρήνη του μυαλού.  

Το 2016, 23,1 εκατομμύρια σακούλες χάθηκαν από αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Το U.S Υπουργείο Μεταφορών προϋποθέτει ότι οι αεροπορικές εταιρείες ευθύνονται για έως $3.400 για μια τσάντα χαθεί, καθυστερήσει ή υποστεί βλάβη. Η τελεία ανέφερε επίσης ότι το 2013, χάθηκαν 1,8 εκατομμύρια σακούλες στην Αμερική μόνο, πράγμα που σημαίνει ότι χάνονται αποσκευές θα μπορούσε να κοστίσει η αεροπορική βιομηχανία έως 6.12 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.  

LAX είναι ένα καυτό σημείο για την απώλεια, μέσα σε οκτώ χρόνια, 4.546 τσάντες χάθηκαν εκεί, ποτέ να βρεθούν ξανά. Με τη βοήθεια του κεραμιδιού, 1.218 απολεσθέντα αντικείμενα ήταν βρίσκεται στο LAX μόνο την περασμένη χρονιά.  

6.5 από κάθε 1.000 ταξιδιώτες έχουν αποσκευές τους έχασε από τις αεροπορικές εταιρείες, που είναι περίπου μια πιθανότητα 0,7%. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία του χρόνου, χάνουμε δικά μας πράγματα.  

Οι καλές ειδήσεις!  

Για το χρόνο που χρειάζεται για να διαβάσετε αυτή τη φράση, θα μπορούσε να έχετε βρει την τσάντα σας άστοχη. Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται κάποιος για να βρείτε τους άστοχες τσάντα χρησιμοποιώντας πλακίδιο είναι μόλις 14 δευτερόλεπτα. Έτσι, πριν εσείς το πακέτο σας κολύμπι κορμούς, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συσκευάσετε το κεραμίδι σας.

Για περισσότερο tips και κόλπο επάνω πωs σε χρήση πλακίδιο όταν ταξιδεύετε, ελέγξτε έξω Αυτή η ιστορία.



-Δείτε περισσότερα στο: https://www.tyminphone.com

没有评论:

发表评论