2016年10月25日星期二

GPS Trackers In nep olifant slagtanden onthullen ivoor smokkel Route






Sommige 30.000 Afrikaanse olifanten sterven elk jaar als gevolg van stroperij, en veel van hun ivoren slagtanden liquideren honderden of duizenden mijlen weg. Onderzoeksjournalist Bryan Christy wilde bijhouden, de route van de gepocheerde slagtanden, zodat hij in een taxidermist opdracht maken twee nep ivoren slagtanden, ontworpen die hij ingebed met speciaal tracking apparaten.
"Deze slagtanden... echt werken als extra onderzoekers, zoals leden van ons team en bijna als een robocop," Christy vertelt frisse lucht Terry Gross.
Over het bijhouden van het pad van de nep slagtanden over Google Earth
We gaan om hen te verzenden naar een deel van de wereld waar het is te gevaarlijk voor ons om te gaan. En wij ze oorspronkelijk op een pad dat we wisten dat het pad dat ivoor uit het Nationaal Park van Garamba haar weg naar het noorden in Soedan overneemt worden ingevoegd. ... We keken noorden van land tot land gaan. Het was heel spannend om te kijken dit idee, deze creatieve, konden we het doen, maart Noord, het vermijden van alle wegen als het verplaatst Noord naar Soedan.


Tymin Industries Limited, opgericht in 2003, is een toonaangevende fabrikant van de producten van de telecommunicatie en de OEM/ODM elektronische producten fabrikant in China. Onze belangrijkste producten zijn vaste telefonie met SOS noodtelefoon, oproep blocker, key finder, vaste draadloze telefoon en GPS tracker. 

Maken van communicatie, eenvoudiger, veiliger en gezonder is onze missie.

Voor meer details voor GPS tracker, Neem dan gerust Neem contact op met ons.

没有评论:

发表评论