2016年10月28日星期五

Luchthavens en tegel: alles wat u moet weten.


www.tyminphone.com
Of u bent het hele gezin verzending uit voor een grote zomer-vakantie, of u gewoon op een snelle zakenreis springen bent, kunt verliest uw bagage echt zetten een domper op je reis.
Om u te helpen vistuig voor uw reis zomer, wij nam een kijkje bij luchthaven verloren en gevonden gegevens en sommige interessante stats ontdekt.
Volgens het gebruik van de tegel, de gemiddelde persoon verliest of verkeerd plaatst hun bagage vijf keer per jaar. Het mag niet gebeuren elke reis, maar het is zeker frequent genoeg om te rechtvaardigen een tegel te zetten van uw tas voor sommige gemoedsrust.  
In 2016, gingen 23,1 miljoen zakken verloren door luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. Het VS departement van transport vereist dat luchtvaartmaatschappijen aansprakelijk voor maximaal 3.400 dollar voor een verloren, vertraagde of beschadigde tas zijn. De stip ook gemeld dat in 2013, 1,8 miljoen zakken werden verloren in Amerika alleen al, wat betekent dat verloren bagage kon de luchtvaartindustrie tot 6.12 miljard dollar per jaar kosten.  
LAX is een hot spot voor verlies, in acht jaar, 4,546 tassen waren verloren, nooit teruggevonden worden. Met de hulp van de tegel werden 1,218 verloren voorwerpen gevestigd op LAX vorig jaar alleen.  
6.5 uit elke 1.000 reizigers hebben hun bagage verloren door luchtvaartmaatschappijen, dat is ongeveer een 0,7% kans. Dit betekent dat de meerderheid van de tijd we onze eigen spullen verliezen.  
Het goede nieuws!  
In de tijd die het neemt u aan het lezen van deze zin, kon u uw misplaatste tas hebt gevonden. De gemiddelde tijd die nodig is iemand te vinden hun misplaatste tas met behulp van tegel is slechts 14 seconden. Dus voordat u uw duik trunks inpakt, zorg ervoor dat u uw tegel inpakt.


没有评论:

发表评论