2016年10月25日星期二

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με ηλικιωμένους αγαπούσε έγγραφα ή εκείνα με άνοια


www.tyminphone.com

Καθώς τους αγαπημένους τους μεγαλώνουμε ή να αναπτύξουν άνοια, οικογένειες αρχίζουν να ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ευημερία τους. Είτε η γήρανση του γονέα που ζει κοντά ή μεγάλες αποστάσεις, είναι σημαντικό να είναι σε επαφή εύκολα, ακόμα και όταν δεν είναι δυνατόν να επισκεφθείτε τακτικά στο πρόσωπο. Αλλά αν και η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για τους νέους, την ποικιλία από επιλογές για κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι μπλέκοντας σε ηλικιωμένους.
Παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους ηλικιωμένους μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς και να τους επιτρέπουν να παραμένουν στο σπίτι για περισσότερο, έτσι είναι ζωτικής σημασίας ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τηλέφωνα και κινητά τηλέφωνα χωρίς αδικαιολόγητη πίεση ή δυσκολία.
Στο Tymin Κατανοούμε τις ανάγκες των ηλικιωμένων και προσπαθούμε πάντα να βρούμε νέους τρόπους να χρησιμοποιούν τεχνολογία τηλέφωνο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους ηλικιωμένους και να τους επιτρέψει να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους.
Είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη προϊόντων, από κινητά προς σταθερά μεγάλο-κουμπί, το ότι δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση, αλλά να διατηρείτε ασφαλή χρήστες. Γδύνουμε τηλέφωνα πίσω για τις βασικές λειτουργίες τους, έτσι ώστε να είναι φιλική προς το χρήστη και όχι συντριπτική.
Όλα τα είδη των τηλέφωνο, όπως bIG κουμπί τηλεφώνου και του καλούντος ID τηλέφωνο κατασκευαστές από το εργοστάσιο της Κίνας, Δείτε τους παρακάτω συνδέσμους...
http://www.tyminphone.com/products/Corded-phones.htm
Κάνοντας επικοινωνίας, απλούστερη, ασφαλέστερα και υγιεινότερα είναι η αποστολή μας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για το GPS tracker, Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να Επικοινωνήστε μαζί μας.

没有评论:

发表评论