2016年10月31日星期一

Luisterruimte op de 1881 Parijs elektrische tentoonstelling


www.tyminphone.com

   De invoering van de telefoon in het midden van de jaren 1870 opgenomen umerous demonstraties van het gebruik voor de overdracht van concerten over verschillende afstanden. In één bijzonder geavanceerde voorbeeld Clément Ader bereid een luisterruimte op de 1881 Parijs elektrische tentoonstelling, waar deelnemers kunnen luisteren naar optredens, in stereo-installatie, van het Parijs Grand Opera. Het concept ook verschenen in Edward Bellamy's invloedrijke 1888 utopische roman, Op zoek naar achteren: 2000-1887, die voorzag audiovermaak verzonden via telefoonlijnen naar particulieren.

   De eerste verspreide demonstraties werden gevolgd door de ontwikkeling van meer georganiseerde diensten verzenden van nieuws en vermaak, die collectief werden genaamd "telefoon kranten". (De term "plezier telefoon"was ook soms gebruikt in verwijzing naar de meer Entertainment-georiënteerde activiteiten.) Echter, de technische mogelijkheden van de tijd — vacuümbuis versterking zou niet worden praktische tot de jaren 1920 — betekende dat er beperkte middelen voor frequentiebanden te versterken en doorgeven van signalen van de telefoon naar meerdere waren sites over lange afstanden, dus servicegebieden over het algemeen beperkt tot één waren bevoegdheid, en in de meeste gevallen van luisteraars die nodig zijn voor het gebruik van hoofdtelefoons om te horen de programma's.
   Tijdens Dit tijdperk telefoons waren vaak kostbare, in de buurt van luxe artikelen, dus de neiging van de abonnees Als onder de well-to-do. Financiering van de systemen werd gewoonlijk wordt gedaan door opladen vergoedingen, met inbegrip van de maandelijkse abonnementen voor thuisgebruikers, en, in locaties zoals hotellobby, door het gebruik van munt bediende ontvangers, die korte periodes van het luisteren voor een set betaling geleverd. Sommige systemen ook aanvaard betaalde reclame.
   Tijdje Sommige van de systemen, met inbegrip van de Electrophone, gebouwd hun eigen one-way transmissielijnen, anderen, waaronder de Elektrofoon, gebruikt de bestaande commerciële telefoonlijnen, waardoor abonnees om te praten met exploitanten om te Selecteer programma's. Programmering vaak afkomstig is van de van het systeem eigen studios, hoewel externe bronnen ook gebruikt werden, met inbegrip van lokale theaters en kerkdiensten, waar speciale telefoonlijnen die het toezending aan de distributie apparatuur. In twee gevallen, namelijk de Electrophone en de Herald telefoon, de systemen waren later fuseerde met radio station operaties, steeds Relais voor de radio programma's.
   Tymin Industries Limited opgericht in 2003, is een toonaangevende telecommunicatie producten fabrikant en OEM/ODM elektronische producten fabrikant in China. Onze voornaamste producten zijn vaste telefoons, SOS noodtelefoon, Bel blocker, key finder vaste draadloze telefoon en GPS tracker. Maken van communicatie, eenvoudiger, veiliger en gezonder is onze missie! De volgende afbeeldingen is onderdeel van de producten van ons bedrijf. Voor meer informatie voor onze producten, neem dan gewoon gerust Neem contact op met ons.

没有评论:

发表评论